Ellen Madsen - akrylmaleri

Udstillingsperiode 29. februar - 22 marts 2012"Jeg har malet i flere år. 
Det er akrylmaling, der har fanget min interesse. Ofte har jeg en inspiration, men inden jeg er nået ret langt, udvikler det sig ofte i en helt anden retning. Jeg bruger meget tid til at se på billedet for at finde fortsættelsen. 

Jeg eksperimenterer en del og afprøver forskellige stilarter og teknikker. For tiden er jeg optaget af perspektiv bl.a. ved hjælp af fliser, tern, søjle, rum osv. Mine billeder er ret forskellige. 
Mine billeder er farverige, da jeg er glad for farver. Billederne er ofte mere eller mindre abstrakte. Nogle er figurative. 

Jeg har deltaget i forskellige kurser. Først ved Anette Greger-sen, Horsens. Derefter på Århus Kunstakademi. Nu er jeg med i en gruppe, der maler hos maleren Bente Stamp Jelling. Jeg er også med i kunstgruppen, Gruppe 8, i Hedensted kommune. "
Ellen Madsen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com