Anne Berit Brogaard - maleri

Udstillingsperiode 10. januar - 9. februar 2012


Anne Berit Brogaard er født i 1950.
Uddannet ved Kunsthåndværkerskolen i København,
Dupont Dekoratørskolen,
Odense Kunstskole.
Elev af Ole Lambertsen og Helle Marian Holmsgård.


"Mit arbejdsområde er olie på lærred, oliepastel og tørpastel på papir. De foretrukne motiver er hentet i naturen, hvor jeg på det seneste har arbejdet med havens og skovens træer, solitære og læhegn i det åbne landskab. Mine malerier følger min tilværelse frem til mit nuværende ståsted, afspejler påvirkninger og oplevelser som kommer undervejs. Når maleprocessen er i gang opstår der undervejs nye spørgsmål og muligheder, som fører videre til andre tekniker og motivvalg. En kontinuerlig søgen og væren undervejs, - en glæde ved at tage imod hvad der måtte komme til syne, folde sig ud og give nye oplevelser og ny indsigt.

Nogle tanker:
Jeg leger med tanken om at tage mine bedste vandreture i den norske og islandske vildmark med hjem - Rulle stierne sammen med sten, mos og fjeldbirk, lidt blåbærris og et par drøvtyggende får med lam - Stille dem i garagen og tage én frem en gang imellem, når jeg trænger til forandring i de hjemlige vandreture - Da jeg endnu ikke helt har løst den praktiske del af opgaven, nøjes jeg med at male mig tilbage i den dejlige fjeldstemning."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com