Fernisering med Judith Langergaard 28-2-2023

Judith Langergaard og nogle af hendes værker

Den 28. februar 2023 havde vi fernisering på Judith Langergaards malerier og keramik. Til trods for, at vi for en uge siden havde generalforsamling var der et pænt fremmøde.

Judith Langergaard fortalte om sin uddannelse som keramiker på Kolding kunsthåndværkerskole og i malerkunst på den Fynske malerskole. I keramikken udfolder hun sig både med klassiske former og i mere
surrealistiske ting, f.eks figurer der lægger sig på kanten af en skål. Hun anvender både mønstre der er præget ind i leret og i relieffer på overfladen af leret. Alt er gennemført med stor håndværksmæssig kunnen.

På fotos herover og herunder kan man bl.a. se nogle af de værker som kunstforeningen købte.

Judith Langergaard, keramik

Esther Langergaard, pastel med valmuer
Af invitationen fremgik det at kunstnerens mor, Esther Langergaard ville være til stede, men da hun er en dame på 92 år bosiddende i Vejle, opgav hun at komme, når det var et aftenarrangement.

Judith Langergaard fortalte at hendes mor havde tegnet og malet det meste af livet. Hun bruger oliekridt i sine fine blomstermotiver. Vi købte et enkelt af hendes værker, en pastel med valmuer.

Til sidst havde vi besøg af organist Claus Wilson og koret Fynsk Cantilena, som gav to numre til stor begejstring for de fremmødte.

Karen Margrethe

Claus Wilson og Fynsk CantilenaIngen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com