2 x Møller

Arne Møller & Magnus Møller
Udstilling i sognehuset 19. april - 24. maj 2022. Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20 hvor kunstnerne vil være til stede og fortælle om deres arbejder.


Magnus Møller, collage
Magnus Møller, collage

Arne Møller og Magnus Møller har boet i Odense i en menneskealder og er vilde med at snitte i linoleum, klippe i gamle bøger, lime collager, male og tegne billeder.

Magnus Møller arbejder med collage-art på den klassiske måde. En tidskrævende proces, hvor der skal findes motiver og klippes ud med en saks for derefter at arrangere det i en ny billedverden, man kan gå på opdagelse i. Det giver nogle fantastisk stemningsfulde collager, der sprudler af fortællelyst og som overrasker beskueren.

I 2016 fik Magnus 1. præmie i Den Censurerede Kunstudstilling til H.C. Andersen Festivals, og året efter blev det til en 2. præmie.

Arne Møller laver malerier og linoleumssnit. Malerierne skildrer personer i et fantasiunivers. Hvem er de? Hvor er de på vej hen? I de trykte billeder kan man som beskuer opleve det traditionsrige gruppebillede på en ny måde, hvor arbejdet med farver også er en vigtig del af udtrykket. 
Arne er uddannet på Det fynske Kunstakademi.

Arne Møller, linoleumssnit
Arne Møller, linoleumssnitIngen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com