Lotte Horne og Finn Storgaard

Udstilling 2. november til ultimo december. Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor kunstnerne vil være til stede og fortælle om deres arbejder. Mundbind er påkrævet!


Finn Storgaard, vægskulptur
Finn Storgaard, vægskulptur

Finn Storgaard, født i København 1943. Uddannet skuespiller fra Det Kongelige Teaters elevskole i 1968.

For år tilbage blev jeg inspireret af min bedste halvdel Lotte Horne, der havde købt nogle skiferplader og en dukke til senere brug. 

Finn Storgaard
Disse materialer lå i lang tid, indtil jeg en dag for otte år siden begyndte at arbejde med dem, og finde ting, forme ting, der kunne bruges til at fortælle en historie.
Den måde at fortælle historier på fascinerer mig, at røre ved myterne og fordybe mig på samme måde, som når jeg står på en scene. Sådan opstod mine vægskulpturer.

Jeg har udstillet sammen med Lotte Horne i mange danske gallerier, Galleria Krabbe, Spanien, og i 2016 i Thorshavn på Færøerne. Medlem af Kunstnerforeningen 18. November.


Lotte Horne, maleri
Lotte Horne, maleri

Lotte Horne, født 1943 i Horsens. Uddannet skuespiller fra Det Kongelige Teaters elevskole i 1966. Genoptog i 2005 maleriet.

Som skuespiller er man historiefortæller. Det samme opstår når jeg maler. Jeg maler ofte surreelle malerier præget af visuelle overraskelser - og med et fabulerende, drømmende indhold - i et fortryllet univers.
Lotte Horne

Ud fra min baggrund som skuespiller og instruktør kredser jeg om mennesket, og menneskelige relationer. Jeg maler oftest på lærred – med og uden sand. Gouacher på håndlavet papir, kultegninger og vandfarve på håndlavet papir. Mange udstillinger i ind- og udland.

Medlem af Kunstnerlauget 2013 og Kunstnersammenslutningen af 18. November.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com