Susanne Pedersen, maleri

Udstilling fra 6. december 2017 til 30. januar 2018
Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor kunstneren vil fortælle om sine arbejder


Susanne Pedersen: maleri

Erindringer


Susanne Pedersen er uddannet på Kunstakademiets Designskole, København, og dimitterede i 1987 fra tekstillinjen, men begyndte hurtigt efter uddannelsen at blive optaget af maleriet.

Susanne fortæller:
Susanne Pedersen“I mine seneste billeder har jeg været optaget af emnet erindring. Erindring er ikke en fast størrelse, og den forbliver ikke den samme. Erindringer er fortællende, usande og i konstant forandring. En erindring fra i går er ikke den samme i dag som i morgen. Disse billeder er fragmentariske fortællinger og kredser om erindringer.

Der vil også være værker fra serien Efterladte billeder, som jeg deltog med på KE14, Kunstnernes Efterårsudstilling 2014.”

Susanne Pedersen har deltaget på adskillige censurerede udstillinger, bl.a. Kunstnernes Efterårsudstilling, København, Kunstnernes Sommerudstilling, Tistrup, og Kunstnernes Påskeudstilling, Kunsthal Aarhus. Hun har også haft udsmykningsopgaver. I 2016 udstillede hun på gruppeudstillingerne på KunstCentret Silkeborg Bad, Kongegaarden i Korsør og Kirsten Kjærs Museum.

Hun er medlem af KKS, Kvindelige Kunstneres Samfund, og BKF, Billedkunstnernes Forbund.

Susanne Pedersen: To malerier


www.susannepedersen.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com