Lone Skov Nielsen, maleri

Udstillingsperiode 7. april - 2. maj 2014
Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20


 "Jeg maler acryl på lærred og papir. Jeg maler stemninger.

Maleprocessen betyder for mig tid til ro og fordybelse - det er en introvert proces, hvor jeg helst vil være alene og uforstyrret.

Inspirationen kommer og går på de mærkeligste tidspunkter, og det kan være frustrerende ikke at kunne male NU, når et billede trænger sig på. Der er også dage, hvor roen og inspirationen slet ikke er til stede........ 

Jeg inspireres af mange ting, men naturens og musikkens forunderlige verden spøger gerne i min hjerne, når jeg maler. Mine sinds­stemninger påvirker også mine malerier. Jeg maler oftest nonfigurativt, og mine værker opstår næsten altid undervejs i maleprocessen. De gennemgår ofte mange forvandlinger, inden det færdige værk træder frem. Mine malerier har sjældent titler, da jeg gerne vil give beskueren mulighed for at lægge hans eller hendes egen fortolkning ind i værket."Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com