Marco Brodde, billedkunstner

Udstilling 2. maj til 9. jumi 2023. 

Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor Marco Brodde vil åbne udstillingen og fortælle om sin kunst.


Marco Brodde: havørne

Min kunstneriske praksis udspringer af en dyb fascination af naturen, fuglene og landskaberne.
Med bopæl og arbejdsplads på Fanø midt i Vadehavet er mulighederne for at formidle, opleve og tegne naturen formidable.

Mine billeder har udviklet sig meget gennem de seneste 7-8 år. Man kan sige, at jeg har brugt 30 år på at fylde skitsebøger og derigennem lært fuglene at kende. Siden er kræfterne blevet brugt på at formidle fuglene kunstnerisk, og mine værker er i dag mere ekspressive end nødvendigvis strengt naturalistiske. Udgangspunktet vil altid være "naturalistens" observationer og skitser af landskabet og de enkelte arter. Men derefter kommer fortolkningen.

Marco Brodde på arbejde
Ikke mindst kontakten til det britiske miljø i Society og Wildlife Artists (SWLA) har haft stor betydning for mit virke. I 2015 udstillede jeg første gang fire værker på SWLA ́s årlige udstilling ”The Natural Eye” i London, og i dag er jeg formelt medlem af sammenslutningen. Jeg har i december 2022 åbnet mig eget galleri i Nordby på Fanø.
Marco Brodde

Marco Brodde, træer


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com