Kamilla Herskind, billedkunstner

Udstilling i sognehuset 22. november til 22. december 2021. Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor Kamilla Herskind vil åbne udstillingen og fortælle om sin kunst.

Kamilla Herskind, to mennesker


Kamilla Herskind, billedkunstner og beklædningshåndværker, født 1991.
”Jeg vil skabe noget smukt, før jeg dør” 

Kamilla Herskind vender tilbage til eksistensen i sit maleri. Med en forfinet og raffineret farveholdning bevæger Kamilla Herskind sig søgende igennem motivrækker fundet i natur, mennesker og stille liv. Hun ændrer vores fokus, vores blik. Hendes omdrejningspunkt er eksistensen og ved sin ukuelige bestræbelse på at skabe noget smukt, skabes en mening med tilværelsen, som videregives til beskueren.

Kamilla Herskind er i bevægelse, konstant udvikling, øjnene kniber sig sammen, søger nuancer, kontraster, lys, skygge, liv. Denne bevægelse og udvikling er ikke kun en naturlig udvikling i hendes praksis, det er som en spejling af hele den bevægelse, som grundlæggende for liv.

Udstillingen i Fredens Sogns Kunstforening er et møde mellem forskellige motivrækker fra Kamilla Herskinds univers, fælles for dem er en insisterende søgen efter essens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com