Kaare Norge, maleri

Udstilling 2. december 2019 til 21. januar 2020. Fernisering på åbningsdagen kl. 18-19,
hvor kunstneren vil være til stede og fortælle om sine arbejder.


Kaare Norge, maleri
Kirsten-Marie Hedeland, tv-programvært på ”Kunst for Tiden” og skribent ved Kunstavisen skriver: 

”Kaare Norge behøver ingen præsentation som klassisk guitarist og komponist, men det er ikke alle der ved endnu, at han sideløbende med sin musikalske karriere også er en engageret billedkunstner.

Kaare Norge har dyrket maleriet i de sidste 20 år.

Siden Kaare Norges fokus og passion omkring maleriet opstod , har han vist, at han besidder lige de egenskaber, som er med til at skabe en dygtig kunstner. Han er nærværende, nysgerrig, iagttagende og formår at få oprigtighed ind i sine landskabsmalerier.

Det storslåede naturalistiske scenarie som er Kaare Norge inspirationskilde, efterlader et dybt indtryk, som indbyder til nærmere bekendtskab.

Det er udelukkende oliemalerier, og teknikken er med spartel som giver denne lidt rustikke struktur i hans arbejder. 

Kaare Norge foran et af sine malerier
Kaare Norge lader sig inspirere af årstiderne og de konstant skiftende lysforhold, hvilke han indarbejder i sine værker. Farveholdningen er nærmest sydlandsk og er primært præget af de rene, varme og temperamentsfulde komplementere farvetoner. Forståelsen for komposition og farvernes indbyrdes forhold, skaber en fuldendthed som efterlader beskueren i et svævende og intens øjeblik.”


Under ferniseringen vil Kunstforeningen være vært ved et glas vin og lidt tapas.

Efter ferniseringen er der mulighed for at opleve Kaare Norge give koncert i Fredens Kirke kl. 20. Billetter til dette arrangement kan købes for 50 kr/stk på Billetto.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com