Hvirvelkær og Lysemose, maleri og skulptur

Udstilling 1. oktober til 29. november 2019.  Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor kunstnerne vil åbne udstillingen og fortælle om deres arbejder.


Anne Grete Hvirvelkær, maleri

Anne Grete Hvirvelkær


Jeg arbejder med akryl, akvarel og collage.
Har udstillet i kunstforeninger og forskellige events, heriblandt ifm. H.C. Andersen Festivals.
Jeg har været kreativ hele livet, med bl.a. quiltning og patchwork, der blev udstillet på internationalt plan. På et tidspunkt spirede interessen for maleri med farver og pensel på lærred og papir. Det har resulteret i en lang række malekurser hos danske og internationale kunstnere.

I vinterhalvåret tegner jeg croquis, om sommeren er skitseblokken med ude i naturen. Jeg er medlem af Galleri Kik i Kerteminde.
Jeg bor i Odense og kan følges på Instagram og Facebook.

Dorthe Lysemose


Jeg har i mange år beskæftiget mig med formning af figurer og skulpturer i mange materialer: pil, uld, skulpturlim, beton m.m. Jeg elsker af kaste mig ud i noget nyt, herunder også støbning af små bronzefigurer.
Mine små figurer sættes på sten eller træ, med humoristiske, filosofiske og kærlige titler fra hverdagen, inspireret af ordsprog og citater. Alle figurer og smykker er unika, da støbeformen ødelægges i processen.

Jeg udstiller rundt omkring i gallerier, på kunstmarkeder og i kunstforeninger.
Jeg er medlem af kunstforeningen Pakhuset i Faaborg og udstiller ofte i Galleri Kik i Kerteminde.
Jeg bor i Flødstrup ved Ullerslev og følges på Instagram og Facebook.


Dorthe Lysemose, skulpturIngen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com