Annemette Hoier Nielsen, maleri

Udstilling 19. august - 30. september 2019.  Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor kunstneren vil åbne udstillingen og fortælle om sine arbejder.


Annemette Hoier Nielsen: Recover
Annemette Hoier Nielsen: Recover

Annemette Hoier Nielsen fortæller: 

Min stil og mit formsprog er udfordrende og eksperimenterende, men altid med den unikke fortælling i centrum.Med kraftfulde penselstrøg og en bred farvepalet tager jeg iagttageren med fra tankens abstraktion til den materielle virkelighed - og retur. I mit kunstneriske univers er der plads til leg, fantasi og følelser.

Et maleri er en rejse. For mig som billedkunstner kan processen bedst beskrives som en sejltur mod ukendt land, hvor hvert et penselstrøg på lærredet er som en lille uudforsket ø i fantasiens uendelige ocean.

Ofte bliver jeg inspireret af mennesker, dyr eller hændelser som jeg undrer mig over.
Værkerne er fremstillet ved hjælp af forskellige teknikker og metoder, og udvalget byder på et varieret udtryk.

Annemette Hoier Nielsen: Storytelling
Annemette Hoier Nielsen: Storytelling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com