Eva Lindegaard, maleri

Udstilling fra 28. august til 1. oktober 2018
Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor Eva Lindegaard vil fortælle om sine arbejder.


Eva Lindegaard, maleri

Eva Lindegaard fortæller:
“At male er blevet en stor del af mit liv.

Siden 1995, hvor jeg gik på daghold med maleri og tegning på Svendborg Kunstskole, har jeg malet ved forskellige kunstnere på kurser og alene.

Jeg maler akrylmalerier med motiver som oftest består af indtryk, lys og stemninger fra naturen. Da det ikke kun er det sete, men også det oplevede, både i det store perspektiv og i det nære, bliver mine malerier ekspressive naturabstraktioner.

Jeg arbejder konstant med at finde en balance mellem det konkrete og det abstrakte, mellem kaos og orden. Oftest i klare farver og helst malet i det fri.

Eva Lindegaard
Jeg udstiller hvert år med udstillings-gruppen “Bad Timing” på Filosoffen i Odense. Derudover er jeg hvert år med i Lions på SIMAC i Svendborg. Har de sidste fire år været med på ArtWeek, først i Kerteminde og i år i Odense. 

Jeg har fast udstilling i lægehuset i Nr. Lyndelse og udstiller i forskellige kunstforeninger og virksomheder. Fra september i år er jeg igen medlem af Galleri Q i Svendborg.”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com