Mette Fischer og Lone Hedvig Hansen

Skulpturer og billedkunst

Udstilling fra 2. maj 2017

Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor kunstnerne vil være til stedeMette Fischer, kvindeskulptur

Mette Fischer:

"Jeg arbejder meget med mit øje - med at holde linjerne skarpe og klare. Samtidigt er det vigtigt for mig at holde figurerne rå og spontane. At glatte figurerne er en stor fristelse, men de bliver sjældent bedre af det og ofte kedelige.

Motiverne er næsten altid kvinder, af og til et par, men næsten altid mennesker. Jeg arbejder i ler, gips, jern, beton, fedtsten og ikke mindst mit ynglingsmateriale bronze. Bronzen frister igen til at polere, men også her holder jeg af det rå udtryk.

Jeg arbejder næsten udelukkende med skulptur. Jeg har arbejdet med skulpturer de sidste 12 år heraf fire på fuld tid."

Lone Hedvig Hansen:


Lone Hedvig Hansen"Jeg er uddannet lærer fra Skårup Statsseminarium i 1981 med linjefag i bl.a. formning/billedkunst. Jeg har således undervist i alle mulige teknikker i faget i mange år. Ofte får jeg inspiration af eleverne, når vi har været igennem et specielt forløb. Det gælder både tegning, maling med tørre og våde farver, ler-arbejde og klip! Jeg har tegnet og malet meget igennem årene, men har søgt en stil, der kendetegner mig.

Jeg holder mest af at arbejde med små formater, og har altid siddet og tegnet ”Krusseduller”, når jeg skulle lytte. Den stilart havde et navn, fandt jeg ud af: Zen Doodle!

Jeg bruger cirklen som ramme, og jeg forsøger at få mine motiver passet ind i den givne afgrænsning. Jeg arbejder med forskellige størrelser sorte tuscher, passer og godt tegnepapir. Alle mine produkter er unikke og tegnet i frihånd."


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com