Malene Klint Vejlby, maleri

Udstilling fra 6. marts 2017
Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor kunstneren vil fortælle om sine arbejder


Malene Klint Vejlby: Akryl på søkort

Malene Klint Vejlby fortæller:
"I mit maleri fascineres jeg af naturen i og omkring mig. Af svimlende høje skyer. Af det brusende hav. Af bølgende kornmarker, og hemmelighedsfulde skove. Samtidig forsøger jeg at fange nogle glimt af barndommen.

Det kan være erindringer om solbeskinnede dage, eller momenter af usikkerhed og fare. Hurtige glimt eller en følelse af uendelighed.
Små dagligdags øjebliksbilleder, som mange kan nikke genkendende til. Eller motiver som, taget ud af deres vanlige sammenhæng, kan give beskueren lyst til at stoppe op og undre sig. Motiver, som måske kan give et sug i maven, og forhåbentlig en lyst til at skabe sin helt egen historie.

Mit foretrukne medie har siden efteråret 2013 været olie på lærred, hvori jeg konstant forsøger at dygtiggøre mig teknisk. Jeg arbejder oftest i serier, da jeg holder af at fordybe mig i et bestemt emne i en periode.
Men jeg eksperimenterer gerne med flere stilarter, og med andre medier. Her kan nævnes akryl på fx gamle søkort og nodepapir, samt fotografi, som jeg ofte benytter i jagten på egnede motiver."

Malene Klint Vejlby ved staffeliet

www.klintart.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com