John Bonnesen Wolff, maleri

Udstilling 29. november 2016 til 27. januar 2017
Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20, hvor John Bonnesen Wolff vil fortælle om sine arbejder


John Bonnesen Wolff, maleri

"Gennem sort, hvid, grå og enkelte varme farver fremstår mange af mine værker med et grafisk udtryk. For ikke længe siden skulle alle vægge og rum være hvide – de ”råbte” efter stærke farver i malerierne. I dag er det heldigvis farverne, der, dog i en dæmpet form, igen er fremherskende.

Der opstår en balance og et pusterum, når der mellem væggenes farvede flader pludselig befinder sig noget der nærmest er farveløst - et billede.

Placeres billedet på en farvet flade, ændrer såvel væggen som billedet karakter. Øjet vil opfatte, at billedet integrerer baggrundens farve. En farve der hele tiden ændrer sig i forhold til det skiftende lys.

Mine motiver er valgt ud fra hvad der på det pågældende tidspunkt, bevidst eller ubevidst, har optaget mig. Menneskelige relationer - kvinder - portrætter - landskaber - stilleben..

Som kunstterapeut er jeg bevidst om at alt hvad jeg udfører kreativt også har en indre årsag. Men først længe efter billedet er færdigt, og jeg dermed har lagt afstand til det, bliver det muligt for mig at analysere værket. Hvis jeg ønsker det, kan jeg i mig selv finde ud af hvorfor jeg har valgt netop den måde at udtrykke mig på.

Vil jeg yderligere ind og finde mine ubevidste årsager frem, er en anden persons medvirken påkrævet. Ubevidst er jo som ordet siger - noget jeg ikke ved. Det er noget jeg har fortrængt og derfor ikke aner eksistensen af.

Et håb og trøst for alle:
          Når alt det flygtige er væk
          - og du føler dig helt alene.
          Så er der altid to ting tilbage:
          Naturen og kunsten."


John Bonnesen Wolff
John Bonnesen Wolff
Medlem af:
· Fyns Grafiske Værksted.
· Fyns Billedkunstnerværksteder.
· Kunstgruppen ”Kunstudstillingen”.

John Bonnesen Wolff gennemførte i 1992 Den Fri Kunstskole og senere Den Ny Kunstskoles treårige kunstuddannelse i Odense.
Blev i 1995 uddannet som Exam. kunstterapeut ved Institut for Kunstterapi, Ulriksholm Slot.

Gennem flere år har John Bonnesen Wolff udstillet og solgt fra gallerier, kunstforeninger, gruppe- og separatudstillinger.

Fra 2002 til 2007 har John Bonnesen Wolff været medansvarlig og arrangør af kunstmesserne i Odense Congress Center - dengang Danmarks første og største kunstmesser med op til 150 udstillere fra hele landet.

I 2010 arrangør af kunstmessen i Geværfabrikken i Otterup. Åbnede i 2008 sit eget galleri i Klintebjerg: Klintebjerg Galleri.

John Bonnesen Wolff: Ryttere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com