Charlotte Hammershøj, maleri

fra 1. marts 2016
Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20
Charlotte Hammershøj fortæller om sig selv:
Som barn elskede jeg at tegne og farvelægge. Og som ung tegnede jeg videre og lærte frihåndstegning på Teknisk Skole. I 2003 kastede jeg mig over oliemaleri på lærred, og gik til undervisning hos det ukrainske billedkunstnerpar Larissa og Victor Zhilko. Jeg blev senere hen også undervist i akrylmaling hos Indigo Richards.

Mine billeder er i udstrakt grad farverige abstraktioner med små pudsigheder og lidt pjank. Alle farver bruges og processen er lang og stormfuld.
Det endelige billede kender jeg ikke på forhånd, så det er mange omveje før det er færdigt. Inspirationen er den blotte tilstedeværelse af lærred og farver. Så kan jeg simpelthen ikke lade være med at male …

www. charlottehammershoej.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com