Henrik Fischer og Inge Linder Herløw

Udstillingsperiode: fra 1. december 2015
Fernisering på åbningsdagen kl. 19-20


Inge Linder Herløw, maleri

Inge Linder Herløw, billedmager


Det udfordrende og magiske ved at stå foran et helt hvidt lærred hvor alt kan ske, har altid været et tillokkende sted for mig.

Det er blevet til en hel del billeder, med vidt forskellige temaer, gennem 30 år.
I en tid hvor meget af det der ryger ind på vores nethinder er digitalt, todimensionelt og glat, søger jeg en stoflighed i mit billedunivers. Jeg har især arbejdet med akrylmaling og tekstiler transformeret ind i nye sammenhænge; silketryk fra 60erne, tylskørter og blonder, slips og tørklæder, garn og kniplinger.

Ved at bevare genkendeligheden i stoffet, opstår der associationer i tilskuerne – der er magi i samspillet mellem farve og stof. En proces som måske er åben i lang tid, indtil det hele forsegles med lak.

Motiverne er opstået ud fra hvad der har fyldt sindet eller sanserne i det nu jeg var i – fri leg.


Henrik Fischer, billedhugger


Henrik Fischer, bronzeskulptur
Vi har haft travlt i værkstedet! Min ambition er at udstille bronzer, hvilket er yderst tidskrævende. 

Mine figurer fremstiller jeg i ler. Efter en lettere tørring skæres de op i mindre stykker, udhules og støbes. 

Efter støbningen svejses de enkelte stykker sammen igen.
Den færdige skulptur ciseleres, patineres og poleres.
Til slut monteres skulpturen på en egnet fod eller sten.
Henrik Fischer, skulpturgruppe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com