Keramiker Kirsten Winther Johannsen og billedkunstner Nurith Lumer-Klabbers

Udstillingsperiode 7. januar - 10. februar 2014
Fernisering på åbningsdagen kl. 17-18


Kirsten Winther Johannsen: Stentøjsskål

Keramiker Kirsten Winther Johannsen 

Eget værksted siden 1970 på egnen omkring Henne, tæt på havet og klitplantagen, nu i Henne Stationsby. Arbejder i stentøj. Som oftest drejede klassiske former, der bliver dekoreret med karakteristiske grafiske og ofte symmetriske ornamenter. Farveholdninger i blå, sort og hvid.


Nurith Lumer-Klabbers: Kontakt

Billedkunstner Nurith Lumer-Klabbers 

"Til daglig arbejder jeg meget grafisk i det sort-hvide univers (blyantbilleder som jeg kalder dem). De sorte streger og felter er bare en kulisse. De indskrænker de hvide felter, sådan at de kan bringe lyset frem. De sorte streger er mit udtryk, men det står kun til tjeneste for at illustrere noget, som er meget større.

Mit arbejde i dag er tæt knyttet til den spirituelle forståelse af vores univers. Tanken om, at det, vi ser til daglig, kun er 1% af det store billede, fascinerer mig. De resterende 99%  føles som et stort ocean af energi, visdom og inspiration.

Med links til min/vores fortid, religion, spiritualitet, håb, relationer, kultur og det moderne daglige liv og ved arbejdet med grænsen mellem det sorte og det hvide, stregen og fladen, skaber jeg mine billeder. Kreerer et vindue.

Jeg stræber efter det præcise og klare udtryk og den rene linje."
www.nurith.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Webmaster: fredenskunst (at) gmail.com